Amazon daily quiz 23 February 2021 I Amazon quiz time answers 23rd February 2020 today - Odisha Job News I Odisha Govt Job Apply -->
Get Free job alerts in your Email Click Here

Amazon daily quiz 23 February 2021 I Amazon quiz time answers 23rd February 2020 today

 

Amazon quiz 23 Feb 2021: Dear competitive aspirant welcome to our Gktoday section where we provide daily gk question answer. So if you are searching amazon daily quiz 23 February 2021 then you are right place and you also find here amazon quiz time answers 23rd February 2020 today. Amazon provides daily quizzes for win rewards. Those candidates give all question answers correctly then he/they will be eligible for Lockey draw from amazon. So visit our Gktoday section to find daily quiz time on amazon. Let's know the detailed questions that amazon was asked.




Amazon Quiz 23 February 2021 Answers – Win Echo Studio

Q1: Which country recently connected its Hualong One nuclear reactor to the power grid?

Answer 1: China

Q2: Amrut Mahotsav’ Is The Name Given To What Upcoming Celebration?

Answer 2: 75th Anniversary Of Indian Independence

Q3: Paul J. Crutzen, A Dutch Atmospheric Chemist Who Recently Passed Away, Won The Nobel Prize In Chemistry For Predicting What?

Answer 3: Ozone Holes

Q4: The Original Classic Version Of This World’s Best-Selling Toy Does Not Feature Which Of The Following Colours?

Answer 4: Black

Q5: Often Made Of Plastic Or Metal, What Is The Tiny Piece At The End Of This Cord Called?

Answer 5: An Aglet

Q6: Cartography is the study of what?

Answer: Maps

Q7: NSIL is a newly launched PSU. What does S stand for in, New S____ Limited India?

Answer: Space

Q8: Who among them is one of the producers of the Oscar-winning feature-length documentary ‘American Factory’?

Answer: Barack Obama

Q9: ‘Kambala’ is a traditional sport of buffalo racing. It is held in which Indian state?

Answer: Karnataka

Q10: Which great Unani scholar’s birth anniversary, February 11, is celebrated as World Unani Day?

Answer: Hakim Ajmal Khan

Post a Comment